Η γνώμη σας μετρά!

You are currently viewing Η γνώμη σας μετρά!

Η παρακάτω έρευνα πραγματοποιείται ως δραστηριότητα του έργου ScaleUPcycling που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έργο διαρκεί από την 1η Μαΐου 2022 έως τις 31 Οκτωβρίου 2024 και υλοποιείται από έξι εταίρους από την Κύπρο, τη Σλοβενία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία.

Στόχος του έργου αποτελεί η ενίσχυση των νέων και νέων εργαζομένων σχετικά με την εξοικονόμηση πόρων και τη μείωση απορριμμάτων μέσω της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης. Αυτό θα επιτευχθεί με τη χρήση καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων, υλικών ηλεκτρονικής μάθησης και σειρά εκπαιδεύσεων, που θα επιτρέψουν στους νέους και στους εργαζόμενους στον τομέα της νεολαίας να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, ικανότητες, καθώς και πρακτικές γνώσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, το έργο στοχεύει να υλοποιήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα ως χώρο συνεργασίας των νέων, και γενικά για όλους όσους ενδιαφέρονται για το οικοσύστημα επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης. Η ψηφιακή πλατφόρμα ScaleUPcycling θα παρέχει στους νέους ένα κοινό διαδραστικό πλαίσιο για τακτική συνεργασία ,δικτύωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτήν την έρευνα συμβάλλετε στον καθορισμό του θεματικού περιεχομένου της Ψηφιακής Πλατφόρμας ScaleUPcycling σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση.

Παρακαλούμε όπως αφιερώσετε λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε την έρευνά μας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.